Lej din container nemt og problemfrit

Container

Vi er hos P. Fournaise A/S i stand til at hjælpe og vejlede dig med mange forskellige typer og størrelser af containere. Uanset om du skal bruge din container til bortskaffelse af byggeaffald, industriaffald, haveaffald m.m., er vores engagerede og imødekommende medarbejdere altid klar til at tilbyde dig den service, du har brug for. Vi sikrer de optimale løsninger til dine behov – altid til lave og konkurrencedygtige priser. Vi er i nærheden af dig, hvad enten du har brug for os i Trekantområdet Vejle, Kolding, Fredericia og omegn.

 

Hos P. Fournaise A/S kan du forvente at få:

  •          En pålidelig samarbejdspartner
  •          Punktlig afhentning
  •          Garanteret service

Vi hjælper dig også med containertømning af bl.a. industriaffald og byggeaffald

Står du med meget affald? I så fald er P. Fournaise altid behjælpelige med at lave tømningsaftaler – enten lokalt eller via vores landsdækkende samarbejdspartner MiljøLogistik. Vi garanterer dig altid for en tryg og effektiv containertømning med opgavens løsning for øje. Vi vægter kundetilfredshed meget højt, hvilket altid ses i kvaliteten på det arbejde, vi udfører. Så har du noget industriaffald eller byggeaffald, du gerne vil af med, så kan du trygt kontakte os.

Har du brug for mere viden?

Har du spørgsmål til, hvad P. Fournaise A/S kan tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte os i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi er beliggende i Fredericia og er derfor blandt andet den rigtige samarbejdspartner for dig, der er bosiddende i Vejle, Kolding, Middelfart eller et andet sted i omegnen.RING TIL OS PÅ 75 92 11 44 

ELLER BRUG NEDENSTÅENDE KONTAKT FORMULAR

Åben container

Åben container:

Størrelse: 10 – 12 m3

Højsidet container

Højsidet container:

Størrelse: 20 – 24 – 30 – 36 m3

2-delt container / Kombi container

2-delt container / Kombi container

Lukkede container

Lukkede container

Størrelse: 7 – 12 -20 m3

VIP container

VIP container:

Størrelse: 4,5 – 6 – 8 - 10 – 12 – 14 – 16 m3

Åbent mandag
- fredag fra 7.00 - 16.30

Top